Over ons

Welkom op de site van J.F.  van Merkestein BV wij zijn een landelijk erkend installatiebedrijf. U bent bij ons aan te juiste adres voor alle werkzaamheden op het gebied van gas, water, centrale verwarming, service en onderhoud van  gas verwarmings toestellen.  J.F. van Merkestein bestaat sinds 1959 en is een begrip in de Betuwe, met een grote vaste klantenkring waarin service, kwaliteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te houden en onze service zo goed mogelijk te verlenen. Dit doen wij onder andere door onze medewerkers regelmatig scholing/training te laten volgen bij de gerenomeerde ketelfabrikanten waardoor onze toestelkennis op een hoog niveau ligt.

Ons werkgebied is de hele Betuwe, een gedeelte van de Utrechtse heuvelrug en een groot deel van de Bommelerwaard.

In de Betuwe zijn wij werkzaam in de plaatsen : Culemborg, Beusichem, Zoelmond ,Buren, Asch, Ravenswaaij, Rijswijk, Maurik, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Ochten, Opheusden, Dodewaard .Geldermalsen, Buurmalsen, Tricht, Beesd, Deil, Enspijk, Beesd, Gellicum, Rhenoy, Acquoy, Leerdam, Asperen, Tiel, Kerk-Avezaath en  Kapel-Avezaath, Erichem, Wadenoijen, Ophemert, Zennewijnen, Heesselt, Opijnen, Waardenburg, Varik, Tuil, Haaften, Herwijnen, Zoelen en Meteren.

In de Utrechtse heuvelrug zijn wij werkzaam in de plaatsen : Wijk bij Duurstede, Leersum, Amerongen, Elst en Rhenen

In de Bommelerwaard zijn wij werkzaam in de plaatsen : Zaltbommel. Bruchem,. Kerkwijk, Ammerzoden, Kerkdriel, Gameren, etc.

Wij zijn een landelijk erkend installatiebedrijf en aangesloten bij
Techniek Nederland.