ReHeat heetwater systemen

Informatie Brochures

Hier kunt u alle actuele brochures downloaden

 

FlexHeat Brochure

De FlexHeat is speciaal ontwikkeld voor alle sanitaire ruimten. Denk daarbij aan camping, Zwembad, Bungalow park, Sportcomplex of Health center

 

Download

AgriHeat Brochure

Als agrarisch ondernemer heeft u te maken met strakke wet- en regelgeving op velerlei gebieden. Door deze regelgeving, kunnen de energiekosten behoorlijk oplopen. Terugdringen van het energie verbruik leverd dan goed geld op.

Download

 

AgriHeat Eco Brochure

Een eenvoudige oplossing maar toch energiezuinig door de kleine Agriheat HR-Geiser®.

 

 

Download

O’so Easy Zonneboilers

Met de O’SO Easy kiest u niet voor losse componenten, maar voor een halffabricaat. Deze slimme en geprefabte RVS zonneboiler behoeft drie aansluitingen; that’s it. O’SO Easy.

Download

 

 

Solar ondersteuning

Nóg meer besparen? Kan dat?
Onze systemen zijn geschikt gemaakt om te koppelen aan HeatPipes (Resolar), waardoor uw besparing op kan lopen tot wel 90%

 

Zonnecollector CPC

De CPC collectoren (Compound parabolic Concentrator) zijn de meest efficiënte zonnecollectoren en daarmee hebben ze de hoogste opbrengst per vierkante meter.

 

Download

EDSI Solarondersteuning

Met de EDSI zonneboiler wordt het water voor uw installatie eerst zo veel mogelijk opgewarmd door de zon. Bij een hogere warmwatervraag, schakeld tijdelijk de geiser bij.

 

Download

ReHeat Pipes

Een ReHeat zonnecollector bestaat uit vierentwintig of dertig naast elkaar geplaatste, glazen buizen van borosilicaatglas. Binnen in is een vacuümsituatie gecreëerd, waardoor de warmte extreem goed wordt vastgehouden. Dit principe kent u wellicht van de thermosfles.

Download

Resolar Zonneboilers

Overzichtelijke brochure, met alle benodigde of wenselijke producten voor een degelijk Zonneboiler systeem.

 

Download