ReHeat heetwater systemen

Maximaal rendement met Heatpipes

Heatpipes hebben een hoger rendement dan de bekende vlakke plaat collectoren.

Ze zijn zeer gevoelig voor UV straling en dus geeft het systeem op donkere dagen nog veel warmte af.

Minimaal warmteverlies, ook bij koud weer een hoge collector temperatuur.

Afhanklijk van de toepassing kunnen ze een flinke besparing opleveren.

Heatpipes kunnen op zowel een schuin- als platdak gemonteerd worden


 

Opbrengst vergelijk zonnestroom en zonnewarmte

Om een goed vergelijk te kunnen maken in de opbrengst per jaar tussen zonnestroom en zonnewarmte gebruiken we de eenheid kWh/m2 per jaar.

 

 

Een PV paneel om elektriciteit op te wekken levert gemiddeld 155kWh/m2 per jaar. Om warm water te maken met de zon gebruiken we zonnecollectoren. Zonnecollectoren zijn er in twee varianten; vlakke plaat collectoren en glazen vacuümbuizen: heat pipe collectoren. De opbrengst van een vlakke plaat is ca. 495 kWh/m2 per jaar en die van een vacuümbuis ca. 610 kWh/m2 per jaar, waarbij een heat pipe collector veel meer energie levert in de wintermaanden dan een vlakke plaat. Zoveel mogelijk energie van uw vierkante meters dak halen doet u dus met onze heat pipes!

 

 

Hoogste opbrengst


Extra grote kop, voor optimale warmteoverdracht

Heat pipes / Vacuümbuizen / Zonnecollectoren van Resolar hebben de hoogste opbrengst! Dit komt door de extra grote koppen van onze heat pipes. De meeste heatpipes hebben een 14mm kop. Resolar heat pipes hebben een kop van 24mm, waardoor de warmteoverdracht een veel grotere oppervlakte beslaat. Dit maakt elke buis een stuk efficiënter!

 

 


 

 

 

 

O'so Easy Zonneboilers

RVS Onderhoudsvriendelijk

De O’so Easy behoeft geen jaarlijks controle ter behoud van emaille-laag en boilerstaal en is onovertroffen in corrosiebestendigheid.

Geïntegreerde componenten

Waar bij standaard zonneboilers de benodigde componenten zich zichtbaar rondom de boiler bevinden, zijn deze bij de O’so Easy reeds geïntegreerd in het boilervat. Dit betekent onzichtbaar vanaf de buitenkant, maar krachtig vanuit de binnenkant.

Flinke ruimtebesparing

Wand- en vloeroppervlakte worden bespaard door het integreren van alle benodigde appendages in de boiler.

Altijd zekerheid

De O’so Easy is altijd voorzien van een elektrisch element, waarmee bij donkere dagen het elektrisch naverwarmen van tapwater altijd tot de mogelijkheden kan behoren. 

Leverbaar in 150, 200 en 300 Liter

De juiste boiler voor de juiste toepassing. Voor elk huishouden kunnen wij de geschikte O’so-Easy boiler leveren, allemaal perfect geïsoleerd.

Download de O'so Easy brochure 


 

Informatie Brochures

Hier kunt u alle actuele brochures downloaden

 

FlexHeat Brochure

De FlexHeat is speciaal ontwikkeld voor alle sanitaire ruimten. Denk daarbij aan camping, Zwembad, Bungalow park, Sportcomplex of Health center

 

Download

AgriHeat Brochure

Als agrarisch ondernemer heeft u te maken met strakke wet- en regelgeving op velerlei gebieden. Door deze regelgeving, kunnen de energiekosten behoorlijk oplopen. Terugdringen van het energie verbruik leverd dan goed geld op.

Download

AgriHeat Eco Brochure

Een eenvoudige oplossing maar toch energiezuinig door de kleine Agriheat HR-Geiser®.

 

 

Download

 

 

Solar ondersteuning

Nóg meer besparen? Kan dat?
Onze systemen zijn geschikt gemaakt om te koppelen aan HeatPipes (Resolar), waardoor uw besparing op kan lopen tot wel 90%

 

Zonnecollector CPC

De CPC collectoren (Compound parabolic Concentrator) zijn de meest efficiënte zonnecollectoren en daarmee hebben ze de hoogste opbrengst per vierkante meter.

 

Download

EDSI Solarondersteuning

Met de EDSI zonneboiler wordt het water voor uw installatie eerst zo veel mogelijk opgewarmd door de zon. Bij een hogere warmwatervraag, schakeld tijdelijk de geiser bij.

 

Download

ReHeat Pipes

Een ReHeat zonnecollector bestaat uit vierentwintig of dertig naast elkaar geplaatste, glazen buizen van borosilicaatglas. Binnen in is een vacuümsituatie gecreëerd, waardoor de warmte extreem goed wordt vastgehouden. Dit principe kent u wellicht van de thermosfles.

Download

Resolar Zonneboilers

Overzichtelijke brochure, met alle benodigde of wenselijke producten voor een degelijk Zonneboiler systeem.

 

Download