Diensten

Koop of huur

Het aanschaffen van verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen vergt een investering. U ontkomt er niet aan dat wanneer bijvoorbeeld een CV-installatie kapot gaat deze vrijwel direct vervangen moet worden. Het komt niet altijd op een financieel gelegen moment. Hiervan zijn wij ons bewust en bieden u daarom onderstaande mogelijkheden aan.

Koop

Bij de aanschaf van een installatie van bijvoorbeeld een nieuwe cv/combi-ketel dient het volledige bedrag door u te worden voldaan. Als het bedrag voldaan is bent u eigenaar van het geleverde product.

Huur

Wanneer kiest u voor huur? Een van de redenen zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat het financieel even niet goed uitkomt. Door het huren van een toestel bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van verwarming en warm water. U heeft dus geen hoge investering en bent wel verzekerd van comfort. Met de nieuwste apparatuur in huis zal in veel gevallen de energienota omlaag gaan. Inbegrepen in de huurprijs zijn ook de kosten voor periodiek onderhoud en alle reparaties aan het toestel.

Huren kunt u vanaf €26,- per maand. Dit is inclusief het onderhoud en reparatie van het toestel. De genoemde prijs is een vanaf prijs. 

Voor een exacte prijsopgave bij zowel het kopen als het huren van een toestel kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte. Hiervoor komen wij bij u langs om de situatie ter plekke op te nemen. U weet dan precies waar u aan toe bent.