Diensten

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Naast de welbekende CV-ketel en radiator worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand.

CV Ketels

Wij leveren onder andere ketels van de merken Nefit, Intergas, Vaillant, Remeha en Atag. Bij ons geen veelbelovende internet prijzen, wel kwaliteit, een goede service, een eerlijk advies, uitstekende materialen en vertrouwde mensen over de vloer.

Advies op maat

Voor een advies op maat komen wij geheel vrijblijvend bij u op locatie om de situatie ter plaatse met u te bekijken. U weet dan precies waar u aan toe bent en kunt u eventuele specifieke vragen met ons doornemen.