Diensten

Radiatoren

Zonder radiatoren geen warmteoverdracht in uw huis of bedrijfspand. Een belangrijk onderdeel binnen de verwarmingsketen. Wat vele particulieren en bedrijven niet weten is het belang van het maken van de juiste keuze voor een bepaalde radiator.

Bij iedereen wel bekend zijn de oude, vaak niet al te fraaie, radiatoren onder de raampartijen van woningen en bedrijfspanden. Deze radiatoren zijn wel functioneel, mits deze op de juiste wijze zijn ingeregeld, maar bieden niet de uitstraling die eigenlijk wenselijk is. Hier kan op ingespeeld worden door twee vliegen in één klap te slaan. Wanneer u de oude radiatoren gaat  vervangen voor nieuwe radiatoren met nieuwe inregelbare radiatorkranen kunt u de installatie waterzijdig laten inregelen. U heeft een nieuwe radiator die er beter uitziet maar tegelijkertijd beschikt u over een radiator die optimaal kan presenteren binnen de ruimte.

Merken

Wij leveren onder andere radiatoren van de merken Radson, Henrad, Vasco en Jaga. Klik op de logo's hieronder om het volledige assortiment van deze fabrikanten te bekijken.