Diensten

Ketelvervanging

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is niet alleen noodzakelijk als u in huis of op kantoor voorzien wil blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur. Een groot voordeel dat hier nog bij gaat komen is de besparing die een nieuwe CV-ketel realiseert in verhouding tot het verbruik van uw oude CV-ketel. Daar komt bij dat een nieuwe cv ketel vaak ook kleiner en stiller is en minder schadelijke uitstoot geeft aan het milieu. En door dat de nieuwe ketels zuiniger zijn zorgt dit voor een lagere energierekening en voor een verbetering van het comfort in huis.

Gaat uw oude cv-ketel mankementen vertonen en zijn de prestaties ook niet meer wat het geweest is, dan is vervanging van de CV-ketel vaak de beste oplossing. Dit vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik en het comfort kunt verhogen, is dit een investering die wij u zeker aanraden.

Advies

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Laat u adviseren om zo tot een optimaal binnenklimaat te komen. U zit er toch ook liever comfortabel warm bij zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over die oude CV-ketel.

Vervang uw CV-ketel tijdig om het klimaatcomfort te waarborgen?