Service & onderhoud contracten

Om verzekerd te kunnen zijn van warmte en warmwater is het noodzakelijk dat uw gasapparatuur met regelmaat wordt onderhouden. Met deskundig onderhoud, volgens de richtlijnen en normen voorgeschreven door de fabrikant, bent u tevens verzekerd van veilige en optimaal afgestelde gasapparatuur. Een optimale afstelling betekent eveneens een langere levensduur van uw toestel, geen hogere stookkosten dan noodzakelijk en geen onnodige belasting van het milieu.

Gasservice Vierstromenland heeft hiervoor een tweetal servicepakketten ontwikkeld zodat u zelf een keuze op maat kunt maken.

Met onze servicecontracten sluit u verrassingen uit. U verkrijgt een uitgebreide service die bestaat uit servicebeurten en het snel en vakkundig verhelpen van onverwachte storingen. De storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U betaalt tijdens kantooruren geen voorrijkosten.

Vul uw gegevens in

De heer Mevrouw
Maandelijks Per jaar
Verzoekt te worden ingeschreven als abonnee van GasService Vierstromenland voor onderstaand(e) toestel(len), volgens de bij haar geldende Algemene voorwaarden onderhouds- en serviceabonnementen voor particulieren. Kies uw soort(en) toestel(len), kies het gewenste abonnement en vul de eigenschappen in die op uw toestel van toepassing zijn.

Voeg uw toestel toe

Eerste toestel

Klik op onderstaande knop om een tweede toestel toe te voegen
Toestel toevoegen

Tweede toestel

Toestel toevoegen
Toestel verwijderen

Derde toestel

Toestel toevoegen
Toestel verwijderen

Vierde toestel

Toestel verwijderen